IntermeZZo, Centrum voor leven met en na kanker

Met elkaar en voor elkaar!

Kanker heeft een enorme impact op het leven van de patiënt en diens omgeving. IntermeZZo steunt mensen met kanker, hun naasten/kinderen en nabestaanden. IntermeZZo is een groot centrum voor leven met en na kanker. Het ziekenhuis verzorgt de medische behandeling, bij IntermeZZo vinden mensen steun en begeleiding op alle levensgebieden. Erkenning, herkenning en ontspanning staan centraal.

Bij IntermeZZo komen zo’n 5.000 mensen uit de grote regio Zwolle, veelal in behandeling bij Isala Oncologisch centrum in Zwolle of Meppel. Vanwege de grote behoefte wil IntermeZZo uitbreiden met een dependance in Meppel, voor oncologische patiënten uit de regio Meppel/Steenwijk. Wie de Mont Ventoux op loopt of fietst met IntermeZZo als goede doel, draagt bij aan de opstart van deze dependance!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/01/2022
11:52

Carla

Bekijk alle